På plats

Ja, då är vi äntligen på plats! Flyget ner gick utan problem, och när vi kom fram sken solen och det var 20 grader varmt. Eftersom vi snålar lite i år så åkte vi allmänna transportmedel till vårt hotell (som också är lite enklare än tidigare år). Vi fyllde bussen helt med all vår packning! Guiden lurade nästan iväg oss åt fel håll, men vi hittade hotellet till slut.

pic

Idag har vi bara tagit det lugnt, utforskat den närmaste omgivningen runt Hotell Prokopka och testat några lokala restauranger. Micke och Per har testat resvägar till både tjejernas och killarnas gruppspelshallar. Det tar tid att åka, speciellt som spårvagnarna delvis dras om sommartid pga gatuarbeten (inte bara ett Stockholmsfenomen).

På eftermiddagen blev det lite fri tid, medan vi ledare planerade morgondagen. En del åkte in till gamla stan, andra tog det lugnt. Middag blev en traditionell historia: KFC, Donkan och pizza. Lite regn och svalare på kvällen.pic

Grabbarna har varit lite röjiga, mycket bus vid bagagebandet, låsande av dörrar, släckande av lampor (strömbrytaren sitter utanför dusch och toalett), osv. Det slutade med att en ruta i en glasdörr sprack efter för omild behandling av en fot. Förhoppningsvis blir det lugnare i fortsättningen...

Nu är det lugnt, alla har kommit till sängs. De flesta var nog rätt slaka efter att ha gått upp i ottan idag. I morgon väntar en tidig match för grabbarna, medan tjejerna får lite sovmorgon.