Blogs

Snart hemfärd

Partyt på fredagskvällen var en blöt tillställning, där restaurangen inte verkade bry sig om vem de serverade till. Tyvärr såg man både spelare och ledare som drack både öl och sprit. Vår grupp skotte sig i alla fall.

Första speldagen

Så var då första speldagen avklarad! Grabbarna hade två gruppspelsmatcher på förmiddagen, kl 9 och kl 11. För dem blev det en mycket tidig frukost och avfärd. Mia, Ingela och jag åkte efter för att se på matchen, medan tjejerna fick lite sovmorgon.

På plats

Ja, då är vi äntligen på plats! Flyget ner gick utan problem, och när vi kom fram sken solen och det var 20 grader varmt. Eftersom vi snålar lite i år så åkte vi allmänna transportmedel till vårt hotell (som också är lite enklare än tidigare år).

Karta

Jag har gjort en karta i Google Maps med platsmarkeringar för vårt hotell och innebandyhallarna. Se HIBS Prague Games 2009. Nästan alla tjejerns matcher går i HAMR BRANÍK, medan grabbarnas gruppspel går i KOTLAŘKA och slutspelet i nästan vilken hall som helst.

Huddinge F-95 och P-93 åker till Prague Games 2009

Snart bär det iväg! Huddinge IBS lag F-95 och P-93 åker till Prague Games 7-13 juli. I denna blogg kommer man att kunna se och läsa om våra äventyr. Vi ska försöka hålla den uppdaterad med rapporter, bilder och filmsnuttar med hjälp av Internet på hotellet, och vill man lämna meddelanden till oss går det bra att kommentera våra inlägg.